DSC00400

Trodnevna manifestacija koja je započela u petak, jučer je zatvorila svoja vrata za posjetitelje. Eros4U sajam erotike i industrije ponajprije je namijenjen onima koji se bave distribucijom i proizvodnjom proizvoda i usluga koje su vezane uz erotiku. Posjetiteljima se predstavilo tridesetak izlagača, uglavnom sex shopova, a u sklopu štandova bilo je moguće i kupiti nešto od brojnih seksualnih pomagala, donjeg rublja, filmova i slično.

Djevojke na pozornici, muškarci u publici

Ovo je drugi puta da se ovaj međunarodni sajam odvija u Hrvatskoj, a kao i prošle godine, i ovog puta su glavninu posjetitelja činili mlađi muškarci koji su opremljeni mobitelima i fotoaparatima, spremno čekali na svaki nastup i gurali se u prvi red ne bi li bili što bliže djevojkama na pozornici koje su podizale razinu testosterona, a show programi poput stripteasa ili hrvanja u blatu prekidani su uzvicima oduševljenja. Organizatori su se pobrinuli i za posjetiteljice pa je za njih bio osiguran poseban dio namijenjen isključivo njima gdje su mogle uživati u nastupima muških stripera.

Natječaj za hrvačice u blatu DSC00432

Zagrebački velesajam kao sastavni dio zagrebačkog holdinga na svojim je web stranicama putem javnog natječaja prije sajma tražio djevojke za usluge umjetničkog i reproduktivnog izvođenja za 2. međunarodni sajam Eros4U – zabavni program hrvanje u blatu’ i time izazvao podsmijeh mnogih građana Zagreba. Protiv ovog javnog natječaja pobunile su se i članice Autonomne ženske kuće Zagreb koje su prosvjedovale ispred sajma, a smatraju kako se novac umjesto na ovaj natječaj mogao utrošiti na socijalu.

I hrvatska zvijezda filmova za odrasle nastupila na sajmu

23-godišnja djevojka umjetničkog imena Alexa Wild dolazi iz Hrvatske, u ovom je poslu tek par godina, a za posjetitelje Erosa nastupala je nekoliko puta za vrijeme trajanja sajma, a nakon svojih nastupa odvojila je dovoljno vremena i strpljenja za fotografiranje i podjelu autograma brojnim obožavateljima. DSC00441

Alexa Wild

Bez obzira što su show nastupi posjetiteljima svakako bili najatraktivniji dio Erosa, bilo je i onih koji su posjetili i neka od predavanja (spolno prenosive bolesti, prava žena…) koja su se odvijala u sklopu sajma. Iako je trebalo izdvojiti nesto vise novca za ulaznicu, koja je kostala 120 kuna, sajam je posjetio veliki broj posjetitelja te je sasvim izvjesno kako će se Eros i nagodinu vratiti u Zagreb.

Nina Badrić danas je u Zagrebu promovirala svoj najnoviji studijski album – NeBo. Ovo je osmi album za Ninu Badrić, na njemu se nalazi 14 novih pjesama, a u prodaji je od 30.11.

DSC00394

Nina Badrić

Ništa bez suradnika

Za novi album Nina kaže da je najzreliji do sad, a riječi hvale imala je za sve one koji su surađivali na novom albumu. To su Ante Gelo, D’Knock, Baby Dooks, Nikša Bratoš, Massimo, Aleksandra Milutinović i dr.

Danas želim predstaviti album koji smo radili zadnjih godinu i pol dana, moje nove pjesme, nešto što se zove život. Za NeBo smo živjeli, smijali se, plakali, svađali se i izmirili.” izjavila je Nina na današnjoj promociji.

Novim albumom, u izdanju Aquarius Recordsa, Nina će razveseliti svoje brojne obožavatelje kojima će ovo biti savršen poklon za nadolazeće blagdane.

DSC00417

Nina Badrić sa suradnicima

Na promociju stigli i kolege glazbenici

DSC00468

Antonija Šola, Nina Badrić i Branimir Mihaljević

Velik je broj onih koji su danas dali podršku Nini Badrić tako da su na promociju stigli Antonija Šola i Branimir Mihaljević koji su autori pjesme “Dat će nam Bog”. Istoimena pjesma je i aktualni singl novog albuma te će se uskoro zavrtjeti na brojnim radijskim top listama. Među gostima su bili i Marija Husar Rimac te Jacques Houdek koji osim što su Ninini prijatelji, također su i veliki obožavatelji njene glazbe. Prema riječima Nine Badrić, za iduću godinu je u planu i turneja po Hrvatskoj na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje, a datumi će biti objavljeni i na službenoj web stranici Nine Badrić.

Poslušajte intervju s Ninom Badrić, Marijom Husar i Jacquesom Houdekom, a usput pogledajte fotografije s promocije NeBa:

snimio: Domagoj Knežević
%d blogeri kao ovaj: