DSC00400

Trodnevna manifestacija koja je započela u petak, jučer je zatvorila svoja vrata za posjetitelje. Eros4U sajam erotike i industrije ponajprije je namijenjen onima koji se bave distribucijom i proizvodnjom proizvoda i usluga koje su vezane uz erotiku. Posjetiteljima se predstavilo tridesetak izlagača, uglavnom sex shopova, a u sklopu štandova bilo je moguće i kupiti nešto od brojnih seksualnih pomagala, donjeg rublja, filmova i slično.

Djevojke na pozornici, muškarci u publici

Ovo je drugi puta da se ovaj međunarodni sajam odvija u Hrvatskoj, a kao i prošle godine, i ovog puta su glavninu posjetitelja činili mlađi muškarci koji su opremljeni mobitelima i fotoaparatima, spremno čekali na svaki nastup i gurali se u prvi red ne bi li bili što bliže djevojkama na pozornici koje su podizale razinu testosterona, a show programi poput stripteasa ili hrvanja u blatu prekidani su uzvicima oduševljenja. Organizatori su se pobrinuli i za posjetiteljice pa je za njih bio osiguran poseban dio namijenjen isključivo njima gdje su mogle uživati u nastupima muških stripera.

Natječaj za hrvačice u blatu DSC00432

Zagrebački velesajam kao sastavni dio zagrebačkog holdinga na svojim je web stranicama putem javnog natječaja prije sajma tražio djevojke za usluge umjetničkog i reproduktivnog izvođenja za 2. međunarodni sajam Eros4U – zabavni program hrvanje u blatu’ i time izazvao podsmijeh mnogih građana Zagreba. Protiv ovog javnog natječaja pobunile su se i članice Autonomne ženske kuće Zagreb koje su prosvjedovale ispred sajma, a smatraju kako se novac umjesto na ovaj natječaj mogao utrošiti na socijalu.

I hrvatska zvijezda filmova za odrasle nastupila na sajmu

23-godišnja djevojka umjetničkog imena Alexa Wild dolazi iz Hrvatske, u ovom je poslu tek par godina, a za posjetitelje Erosa nastupala je nekoliko puta za vrijeme trajanja sajma, a nakon svojih nastupa odvojila je dovoljno vremena i strpljenja za fotografiranje i podjelu autograma brojnim obožavateljima. DSC00441

Alexa Wild

Bez obzira što su show nastupi posjetiteljima svakako bili najatraktivniji dio Erosa, bilo je i onih koji su posjetili i neka od predavanja (spolno prenosive bolesti, prava žena…) koja su se odvijala u sklopu sajma. Iako je trebalo izdvojiti nesto vise novca za ulaznicu, koja je kostala 120 kuna, sajam je posjetio veliki broj posjetitelja te je sasvim izvjesno kako će se Eros i nagodinu vratiti u Zagreb.