Nina Badrić danas je u Zagrebu promovirala svoj najnoviji studijski album – NeBo. Ovo je osmi album za Ninu Badrić, na njemu se nalazi 14 novih pjesama, a u prodaji je od 30.11.

DSC00394

Nina Badrić

Ništa bez suradnika

Za novi album Nina kaže da je najzreliji do sad, a riječi hvale imala je za sve one koji su surađivali na novom albumu. To su Ante Gelo, D’Knock, Baby Dooks, Nikša Bratoš, Massimo, Aleksandra Milutinović i dr.

Danas želim predstaviti album koji smo radili zadnjih godinu i pol dana, moje nove pjesme, nešto što se zove život. Za NeBo smo živjeli, smijali se, plakali, svađali se i izmirili.” izjavila je Nina na današnjoj promociji.

Novim albumom, u izdanju Aquarius Recordsa, Nina će razveseliti svoje brojne obožavatelje kojima će ovo biti savršen poklon za nadolazeće blagdane.

DSC00417

Nina Badrić sa suradnicima

Na promociju stigli i kolege glazbenici

DSC00468

Antonija Šola, Nina Badrić i Branimir Mihaljević

Velik je broj onih koji su danas dali podršku Nini Badrić tako da su na promociju stigli Antonija Šola i Branimir Mihaljević koji su autori pjesme “Dat će nam Bog”. Istoimena pjesma je i aktualni singl novog albuma te će se uskoro zavrtjeti na brojnim radijskim top listama. Među gostima su bili i Marija Husar Rimac te Jacques Houdek koji osim što su Ninini prijatelji, također su i veliki obožavatelji njene glazbe. Prema riječima Nine Badrić, za iduću godinu je u planu i turneja po Hrvatskoj na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje, a datumi će biti objavljeni i na službenoj web stranici Nine Badrić.

Poslušajte intervju s Ninom Badrić, Marijom Husar i Jacquesom Houdekom, a usput pogledajte fotografije s promocije NeBa:

snimio: Domagoj Knežević